— En blogg om toaletter, urin, avföring och annat relaterat.

Måndag 100621 kl 20.26: Bar 25



Ojojoj! Vilket band, vilken performance, sicken show! Bonaparte bjuder på flera dussin kostymbyten med en uppsjö av djurmasker, peruker, stora mängder smink, diverse attiraljer, mycket nakenhet, publikinteraktion och förstås en hänförd publik. En något överförfriskad tysk yngling envisas med att försöka pilla på en av de kvinnliga artisternas bröstvårtor och klämmer den söta lila ponnyn på pungen, men i övrigt var upplevelsen helt till belåtenhet. Efteråt vill förstås alla gå på toa och jag orkade inte stå kvar i kön på bilden utan fick knipa ihop och påbörja min vandring mot nästa spelning i Kreuzberg.

5 kommentarer:

  1. Hejsan :-)

    Var håller du hus nu? Det har inte hänt så mycket med bloggen ju :-(

    Jag monterade in en glödlampa på 12 V i min toastol en gång, den bilden kanske skulle passa i din blogg? Hehe :-)

    SvaraRadera
  2. Hej! Gör det igen så hälsar jag gärna på! Ledsen för dröjsmålet, har haft fullt upp, men jag ska skärpa mig. Nya inlägg är uppe nu med kiss, kiss och lite kräk.

    SvaraRadera
  3. Usch....men sånt är ju inte så trevligt :-( Inriktikta dig på toastolen som möbel istället :-)

    SvaraRadera
  4. Tycker du verkligen att det är på sin plats att du kommer med åsikter kring vad jag borde inrikta MIN blogg på? Om kiss och kräk inte är tillräckligt trevligt för dig kanske du borde ägna dig åt att bläddra i badrumskataloger eller sötsurfa istället..? ;P

    SvaraRadera